Veelgestelde vragen
2turvenhoog zet de gezondheid van het publiek, de makers en het personeel op de eerste plaats. Wij volgen de richtlijnen van de regering en het RIVM. Hieronder beantwoorden we de meest voorkomende vragen over de coronamaatregelen, kaartverkoop en andere praktische informatie.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@2turvenhoog.nl.
Coronamaatregelen
Voor het bezoeken van 2turvenhoog is een testbewijs niet verplicht. Wel willen we al onze bezoekers vragen om verantwoordelijk met de coronamaatregelen om te gaan.

WAT WIJ DOEN
 • We zorgen ervoor dat je 1,5 meter afstand kunt houden van andere volwassenen.
 • De capaciteit van de zalen is aangepast zodat volwassenen afstand kan houden. Kinderen t/m 12 jaar zijn conform RIVM richtlijnen uitgezonderd van de 1,5 meterregel.
 • In samenwerking met de locaties maken we duidelijke looproutes.
 • We zorgen voor desinfectiemiddel en/of mogelijkheid tot handen wassen op locatie.
 • Alle voorstellingen worden gespeeld volgens passende corona-protocollen.
 • Alle locaties worden regelmatig gereinigd en gedesinfecteerd.
 • We doen een checkgesprek met alle bezoekers bij binnenkomst.
 • Wij geven je geld terug als je door verkoudheidsklachten toch niet naar de voorstelling kunt komen en je 24 uur vóór aanvang van de voorstelling hebt afgemeld vanwege coronaklachten via kassa@2turvenhoog.nl.
 • Onze vrijwilligers en medewerkers houden natuurlijk ook altijd 1,5 meter afstand van jou.
 • We informeren je voor je bezoek via de servicemail over alle coronamaatregelen.
WAT WE VAN JOU VRAGEN
 • Houd als volwassene altijd 1,5 meter afstand van andere volwassenen.
 • Kinderen t/m 12 jaar zijn uitgezonderd van de 1,5 meterregel.
 • Desinfecteer je handen bij aankomst in de locatie.
 • Koop je tickets online, er is geen fysieke kassa op de speellocaties.
 • Kom je met je eigen bubbel/huishouden? Koop dan je tickets in 1 bestelling.
 • Kom je samen met een ander huishouden? Koop dan je tickets afzonderlijk van elkaar in een aparte bestelling.
 • Volg de aanwijzingen op van onze medewerkers.
 • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts).
En zoals altijd geldt: wees lief voor elkaar!
Informatie over jouw bezoek aan 2turvenhoog
2turvenhoog 2021 is een avontuurlijk kunstenfestival voor iedereen vanaf 0 jaar. De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar t/m 6 jaar én volwassenen.

Zijn alle voorstellingen geschikt voor alle leeftijden?
Bij de voorstelling geven wij altijd aan vanaf welke leeftijd de voorstelling geschikt is. Wil je een voorstelling bezoeken met kinderen van verschillende leeftijden? Kies dan een voorstelling uit die aansluit bij het jongste kind. De oudere kinderen zullen zich zeker ook vermaken.

Er is slecht weer voorspeld. Gaat de voorstelling door?
In principe gaan onze voorstellingen altijd door, ook bij slecht weer. Wij raden onze bezoekers aan om warme kleding en een goed regenpak aan te trekken.
In het zéér uitzonderlijke geval dat een voorstelling wordt afgelast, brengen wij alle kaartkopers direct op de hoogte via mail, website en socials.
Informatie over kaartverkoop
Waar koop ik mijn kaarten voor de voorstellingen in Almere?
Kaarten voor 2turvenhoog koop je online. Voor Almere kan dat via de ticketshop van 2turvenhoog. Koop je kaarten vooraf, zo weet je zeker dat je een plek hebt voor een voorstelling. Er zijn geen kassa's op de locaties. Op deze manier beperken we reisbewegingen en fysiek contact bij de locaties.

Waar koop ik mijn kaarten voor de voorstellingen in Haarlem?
Samen met de Toneelschuur presenteren we dit jaar een programma in openluchttheater Caprera in Bloemendaal. De kaartverkoop verloopt via de website van Caprera Bloemendaal. www.caprera.nu.

Je koopt je kaartje zonder risico: mocht een voorstelling niet doorgaan dan krijg je je geld terug (of je kunt het bedrag doneren).

E-TICKETS
 • Kom je met je huishouden? Reserveer dan samen je kaartjes in 1 bestelling. Zit je liever niet samen? Reserveer dan afzonderlijk van elkaar. Daar houden we dan rekening mee in de zaalopstelling.
 • Heb jij of iemand in je huishouden verkoudheidsklachten dan moeten we je helaas vragen om thuis te blijven. Als je je 24 uur voor aanvang van de voorstelling afmeldt vanwege coronaklachten per mail aan kassa@2turvenhoog.nl, kun je jouw aankoopbedrag terugkrijgen of doneren. Wij kunnen dan mensen benaderen op de wachtlijst en iemand anders blij maken met je ticket(s).

PRIJZEN

Prijzen verschillen per voorstelling en lopen uiteen van 5 tot 15 euro. Kortingen zijn beschikbaar voor CJP-pashouders, 65-plussers en bibliotheekpashouders. Let op: deze kortingen gelden alleen voor de voorstellingen in Almere.

Moet ik voor het gratis programma een plek reserveren?
Er zijn ook gratis programma-onderdelen waar je geen tickets voor hoeft te reserveren. Je vindt dit programma in de 2turvenhoog Theaterwinkel, Atelierwinkel en Kunst is Leuk. Je kan hier in principe gewoon langs of naar binnen wandelen. Vanwege de beperkte capaciteit kan het wel voorkomen dat je misschien even voor de deur moet wachten. Een medewerker van 2turvenhoog vangt je op en laat je weten wanneer je naar binnen kan.