Kaarten bestellen
Alles wat je moet weten over de kaartverkoop van 2turvenhoog 2021
Kaarten voor 2turvenhoog 2021 in Almere bestel je eenvoudig via onze website. De kaartverkoop voor het programma in Almere is gestart!
Koop je tickets online, dan weet je zeker dat je verzekerd bent van een plekje!
Kaartverkoop Haarlem
Samen met de Toneelschuur presenteren we op 26 & 27 juni een programma in openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Kaarten kopen? Ga dan naar de website van Caprera, www.caprera.nu.
Kaartverkoop
Alles wat je moet weten over de kaartverkoop van 2turvenhoog 2021
Je koopt je kaartje zonder risico: mocht een voorstelling niet doorgaan dan krijg je je geld terug (of je kunt het bedrag doneren).

E-TICKETS
  • Kom je met je huishouden? Reserveer dan samen je kaartjes in 1 bestelling. Zit je liever niet samen? Reserveer dan afzonderlijk van elkaar. Daar houden we dan rekening mee in de zaalopstelling.
  • Heb jij of iemand in je huishouden verkoudheidsklachten dan moeten we je helaas vragen om thuis te blijven. Als je je 24 uur voor aanvang van de voorstelling afmeldt vanwege coronaklachten per mail aan kassa@2turvenhoog.nl, kun je jouw aankoopbedrag terugkrijgen of doneren. Wij kunnen dan mensen benaderen op de wachtlijst en iemand anders blij maken met je ticket(s).
  • Meer weten over wat we doen tegen corona? Bekijk 2turvenhoog.nl/faq

PRIJZEN

Prijzen verschillen per voorstelling en lopen uiteen van 5 tot 15 euro. Kortingen zijn beschikbaar voor CJP-pashouders, 65-plussers en bibliotheekpashouders. Let op: deze kortingen gelden alleen voor de voorstellingen in Almere.

Er zijn ook gratis programma-onderdelen waar je geen tickets voor hoeft te reserveren en waar inloop mogelijk is. Je vindt dit programma in de 2turvenhoog Theaterwinkel, Atelierwinkel en Kunst is Leuk.KOOP JE KAARTJE ONLINE
We hebben besloten om dit jaar alleen kaartjes via onze website te verkopen. Koop je kaarten dus vooraf, want er zijn geen kassa's op de locaties. Zo weet je zeker dat je een plek hebt voor een voorstelling. Bovendien beperken we op deze manier reisbewegingen en fysiek contact bij de locaties.

In de 2turvenhoog Atelierwinkel is een informatiebalie waar je met je vragen terecht kan op maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 uur - 17.00 uur en op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur. Op andere locaties staan onze medewerkers voor je klaar voorafgaand aan je bezoek.

Heb je vragen over het programma of over de ticketverkoop? Mail dan naar kassa@2turvenhoog.nl.

ALGEMENE VOORWAARDEN
  • Kom op tijd. Na aanvang van de voorstelling is toegang niet meer mogelijk.
  • Reeds gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd of geruild worden (behalve in geval van verkoudheidsklachten, zie hierboven).
  • De e-tickets zijn ook te scannen op je tablet en je telefoon. Zet de helderheid van je scherm op de hoogste stand.
  • Wijzigingen in het programma onder voorbehoud.
  • Je koopt je kaartje zonder risico: mocht een voorstelling niet doorgaan dan krijg je je geld terug (of je kunt het bedrag doneren).